Onafhankelijk hypotheek advies in loon op zand; de sleutel tot jouw droomhuis met de meest voordelige hypotheekoplossing

Persoonlijk en 100% onafhankelijk advies. Dat is wat wij jou bieden. Onze ervaren adviseurs staan klaar om tientallen banken en andere geldverstrekkers voor jou te vergelijken. Niet alleen op rente, maar ook op voorwaarden. Zo weet je zeker dat je jarenlang geniet van de beste hypotheek voor jouw situatie.

 

Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dat is de beste manier om jouw mogelijkheden te verkennen.

Waarom je hypotheek via Jack van Lier afsluiten?

Advies op maat

Jouw hypotheek is een grote financiële beslissing en het is belangrijk dat je alle opties begrijpt. Wij nemen de tijd om jouw situatie te leren kennen.

100% onafhankelijk

Wij zijn volledig onafhankelijk en vergelijken tientallen banken en geldverstrekkers.

Ervaren en deskundig

Onze adviseurs zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring.

Bereikbaar

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en beschikbaar voor vragen en ondersteuning gedurende het hele hypotheekproces.

Soepel hypotheekproces

Wij zijn er om jouw hypotheekproces zo eenvoudig en soepel mogelijk te maken. Van het begrijpen van de documenten tot het onderhandelen met banken.

Wij zijn er voor jou

Bij ons ben je meer dan alleen een klant. Wij vinden het belangrijk om een langdurige relatie met jou op te bouwen en om je te helpen bij jouw financiële reis, niet alleen bij het afsluiten van jouw hypotheek.

EFA

Wij zijn Erkend Financieel Adviseur

Adviseurs die zich Erkend Financieel Adviseur mogen noemen hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Klanten over Jack van Lier

Jack van Lier

Kennis maken?

Financieel advies nodig? Dat is maatwerk! Je bent bij ons aan het juiste adres. Geen ingewikkeld gedoe, maar een betrouwbare partner die het beste voor jou en je portemonnee zoekt.