Coronaoplossingen voor uw bedrijfsverzekeringen

U wilt uw bedrijf in deze coronatijd zoveel mogelijk aan de praat houden. Daarom werkt u misschien niet op dezelfde manier als voor de crisis. Dat kan ertoe leiden dat er risico's ontstaan die niet op uw bedrijfsverzekeringen zijn afgedekt. Daar zijn oplossingen voor bedacht.

Het Verbond van Verzekeraars heeft een raamwerk ontwikkeld waarmee verzekeraars, gevolmachtigden en adviseurs ondernemers in nood kunnen helpen. Het raamwerk biedt mogelijkheden om bijvoorbeeld de dekking van de verzekering aan te passen. Zo kan bijvoorbeeld inventaris van uw kantoor dat tijdelijk bij uw medewerkers thuis staat, toch verzekerd blijven. De maatregelen gelden vooralsnog tot 1 juli 2020. Iedere maand evalueert het Verbond de maatregelen en wordt bekeken of wijzigingen noodzakelijk zijn.

Betalingsregelingen
Er zijn onder meer oplossingen bedacht om te voorkomen dat u onverzekerd bent doordat u uw betalingsverplichtingen vanwege de coronacrisis niet na kunt komen. Zo kan de premietermijn aangepast worden naar bijvoorbeeld een half jaar, een kwartaal of een maand. Ook kan de betalingstermijn 30 dagen extra verlengd worden. Belangrijk is dat er maatwerk geleverd wordt per individuele klant. Ook benadrukt het Verbond dat het gaat om minimummaatregelen. Iedere verzekeraar mag verdergaande oplossingen bedenken in het belang van de klant. Wij als uw adviseur kunnen daarover met de verzekeraar overleggen. Bent u in de financiële problemen gekomen door de coronacrisis en wilt u weten of u in aanmerking komt voor speciale maatregelen? Neem dan contact op met ons.

Verzekeringen doorlichten
Bent u creatief en verandert u uw bedrijfsactiviteiten? Dan veranderen ook uw risico's. Dit kan gevolgen hebben voor uw verzekeringen, zoals de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, beroepsaansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstandsverzekering. De dekkingen van deze polissen zijn namelijk gebaseerd op uw bedrijfsactiviteiten. Meld ons wat er allemaal in uw bedrijf verandert door de coronacrisis. Wij gaan dan na of uw verzekeringen nog passend zijn en zoeken naar nieuwe oplossingen. Het kan sowieso een goed idee zijn om ons uw bedrijfsverzekeringen door te laten lichten. Zijn alle risico's goed afgedekt? Heeft u dubbelingen of hiaten in de polissen? Kunt u voordeliger uit zijn, bijvoorbeeld door een pakketpolis te nemen waarin de belangrijkste verzekeringen zijn samengevoegd?

Wij staan voor u klaar
Wij bekijken uw verzekeringen en adviseren u over verbeteringen. Bij nieuwe verzekeringen of een overstap naar een andere verzekeraar, kan het op dit moment wat langer duren voordat alles in kannen en kruiken is. Wij doen dan ons best om – als dat nodig is – een voorlopige dekking of geldigheidsduur van een offerte te laten verlengen. Ook in deze coronatijd staan we voor u klaar.21-04-2020

Bezoekadres

De Hoogt 5 A
5175 AX Loon op zand

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van:
09:00 – 12:00 uur en van 13:00 – 17:00 uur

Kvk nummer: 18069640
AFM nummer: 12005403
Kifid nummer: 300.002727

Kvk nummer 18069640| WFT nummer 12005403| Disclaimer | PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Onze website plaatst geen tracking cookies. Geïntegreerde (social) media als Facebook, YouTube of AddThis kunnen bij gebruik ervan dat wel doen.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website op uw apparaat (computer, tablet of mobiele telefoon) wordt geplaatst.

Hoe wij cookies gebruiken

Wij plaatsen uitsluitend functionele cookies voor een optimale werking van de website. Bij uw volgende bezoek worden de cookies gebruikt om u te herkennen en dat maakt een volgend bezoek aan onze website gemakkelijker.

Cookies van derden

Bij de cookies die via onze website worden geplaatst, kunnen cookies van andere partijen zitten. Deze cookies meten bijvoorbeeld het gebruik van onze website. Deze zogenaamde statistische cookies geven ons inzichten waarmee wij onze website vervolgens verder kunnen optimaliseren om zo de gebruikerservaring van bezoekers te verbeteren. Deze inzichten gebruiken wij uitsluitend ten behoeve van onszelf en er worden geen gegevens gedeeld met derden zoals bijvoorbeeld Google.

Verder treft u buttons aan van bijvoorbeeld Addthis, Facebook, Twitter of LinkedIn. Met deze buttons kunt u informatie van onze website delen. Ook is het mogelijk dat er video's van YouTube op onze website staan of applicaties van andere partijen. Hiervoor worden cookies geplaatst vanuit deze (social) media. Wij hebben daar geen invloed op. Wilt u hier meer over weten? Lees dan de privacyverklaringen van deze (social media)kanalen. Daarin staat wat zij met de (persoons)gegevens doen die zij via dit soort cookies verwerken.

Uitschakelen cookies

U kunt het gebruik van cookies uitschakelen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en apparaat dat u gebruikt moet aanpassen. Hoe u uw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Wees u ervan bewust dat als u geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan.

Slotopmerkingen

Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen.

Top